Skriv i 66 dagar - intresseanmälning

Hej! Vill du ta del av en enkel metod för att fördjupa ditt skrivprocess? 
Skriv upp dig här för att testa min kurs "Skriv i 66 dagar - skapa en rutin" gratis i en vecka med 6 kursbrev till din e-post. Du förbinder dig inte till att fortsätta, utan kan testa övningarna i lugn och ro för att se om kursen är något för dig.

Målgruppen för kursen är alla som vill få hjälp att skapa en mer varaktig skrivprocess och integrera skrivandet i vardagslivet. Övningarna är både fokuserade på den egna kreativiteten och skrivandet som hantverk. Det spelar ingen roll om du är en erfaren författare eller nyss har börjat skriva, men du får mer ut av kursen om du redan har något skrivprojekt på gång.

Här är några omdömen om kursen:

”Jag provade att skriva lite varje dag och snart upplevde jag att det skedde mer naturligt, av sig självt på något sätt. Jag fick lättare att komma igång varje gång jag satte mig ned vilket var en annan positiv förändring som jag upplevde. Jag är väldigt nöjd med kursen, dess innehåll och mitt eget deltagande. Jag har fått många nya insikter och har tagit några steg till framåt i mitt skrivande.”
/Peo Zetterdahl

”Det är processen som är det viktiga i skrivandet, inte produkten och det tror jag att jag har lyckats banka in nu! Drömmen om att en dag bli utgiven författare lever i högsta grad!”
/Madeleine Carlzon

Läs mer om kursen här!

OBS! Om du inte får det första kursbrevet inom någon timme, så titta i din skräppost eller under fliken "Kampanjer" om du använder Gmail. Ibland hamnar de där. Du kan också höra av dig till jens@lektorstjanst.se

* visar obligatoriska fält
Email Marketing Powered by Mailchimp